بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا اکنون جهت انتشار آگهی فوت خودم شخصا باید اقدامی انجام دهم یا دفتر پلیس قضایی این مراحل را خودشان انجام می دهند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام
بنده به دفتر پلیس قضایی الکترونیک جهت در خواست برگه انحصار وراثت مراجعه نمودم، آیا اکنون جهت انتشار آگهی فوت مرحوم در روزنامه خودم شخصا باید اقدامی انجام دهم یا دفتر پلیس قضایی این مراحل را خودشان انجام می دهند؟ و آیا بعد از این درخواست نیازی به انجام کار های دیگری هست از جانب من یا خیر؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

پس از ثبت دادخواست در دفتر خدمات الکترونیک قضایی، پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع می‌شود و اقدامات قانونیِ انتشار آگهی توسط خود شورا انجام می‌گیرد، اما لازم است برای پرداخت هزینه آگهی و ارائه مدارک به شعبه مراجعه کنید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه انتشار آگهی انحصار وراثت در شورا

دفتر خدمات قضایی صرفاً دادخواست را ثبت کرده و پرونده را به شورای حل اختلاف ارسال می‌کند. اصل اقدامات برای نشر آگهی توسط شورای حل اختلاف انجام می‌شود و نیازی نیست شما شخصاً به روزنامه مراجعه کنید. با این حال پس از دریافت پیامک ارجاع و تعیین شعبه، باید برای پیگیری، پرداخت هزینه نشر آگهی و ارائه اصل اسناد هویتی وراث به شعبه مربوطه مراجعه نمایید. با طی شدن این روال اداری و گذشت مهلت‌های قانونی، سایر مراحل صدور گواهی انجام خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
غلامرضا قربانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۷ · ۸۶ مشاوره موفق

با سلام
با تقدیم دادخواست انحصار وراثت از طریق دفاتر قضایی دادخواست به شورای حل اختلاف ارجاع وپیامک ارجاع وتعیین شعبه به شما ارسال میگردد وباید با مراجعه به شعبه مربوطه با در دست داشتن اصل اسناد هویتی وراث وپرداخت هزینه نشر آگهی در شورای حل اختلاف سایر مراحل جهت صدور انحصار وراثت انجام خواهدشد

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۳۹ مشاوره موفق

با ثبت دادخواست در دفاتر خدمات قضایی ، پرونده به شورای حل اختلاف ارسال شده و شما باید با حضور در شورای مذکور تقاضای انتشار آگهی را مطرح نمایید . سایر امور از طریق شورا انجام خواهد شد .

فردین حسین نژاد
فردین حسین نژاد
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱٬۲۶۲ مشاوره موفق

"با سلام"
پس از تعیین شعبه در دفاتر قضایی هزینه را پرداخت مینماید تا روال اداری طی گردد

مهدی مقدس ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
خود شورای حل اختلاف برای انتشار آگهی اقدامات قانونی را انجام خواهند داد و نیاز به اقدام شما نیست ولی هزینه آن به عهده شما است و جهت تسریع در کار و پرداخت هزینه حضورا می توانید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید

۱۷ وکیل متخصص انحصاروراثت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال