بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا امکان دارد قبل از جلسه دادگاه انصراف از شکایت را اعلام کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۹ پاسخ ثبت شده

سلام. سارق گوشی گرفته شد و شناسایی شد.
در اداره اگاهی پشت صورتجلسه و پرونده نوشتم که به دلیل مشغله کاری شکایتی ندارم. ولی از سوی دادگاه ابلاغ حصور امده.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

امکان اعلام انصراف و رضایت در هر مرحله و حتی به صورت غیرحضوری وجود دارد، اما چون سرقت جنبه عمومی دارد، با رضایت شما پرونده بسته نمی‌شود و دادگاه به رسیدگی ادامه می‌دهد.

این قاعده کلی درباره جرایم دارای جنبه عمومی است، اما لزوم یا عدم لزوم حضور شما به دستور و نظر مستقیم قاضی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان اعلام انصراف پیش از دادگاه و وضعیت پرونده

شما در هر مرحله از رسیدگی می‌توانید رضایت خود را اعلام کنید و برای این کار نیازی به حضور در دادگاه نیست و می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه انصراف بفرستید. با این حال، سرقت دارای جنبه عمومی است و حتی با انصراف شاکی خصوصی، رسیدگی دادگاه متوقف نمی‌شود و سارق محاکمه خواهد شد. شرکت نکردن شما در جلسه دادگاه ممکن است، اما برای جلوگیری از ابهامات بهتر است رضایت خود را به صورت رسمی ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۹ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
حسین باقرزاده ثمرین

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

با سلام و احترام
در هر مرحله از رسیدگی می توان اعلام رضایت نمود ولی با توجه به اینکه جرم سرقت از غیر گذشت می باشد با اعلام رضایت شما پرونده بسته نمی شود و به جرم عمومی سارق رسیدگی می‌شود.

عنایت احمدی نورالدین وند ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱۷۷ مشاوره موفق

باسلام جرم سرقت دارای جنبه عمومی و جنبه خصوصی می باشد وشما از طرف خودتان که شخص خصوصی هستید رضایت داده اید وپرونده از جهت جنبه عمومی دردست بررسی و مجازات قانونی دارد.

محمدعلی رضائی برزانی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۷۷۳ مشاوره موفق

سلام میتونید در جلسه دادگاه شرکت نکنیدولی پرونده بابت جنبه عمومی باز است، رضایت شما صرفا به جنبه ی خصوصی جرم سرایت دارد.

فردین حسین نژاد
فردین حسین نژاد
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱٬۲۶۲ مشاوره موفق

با سلام
میتوانید رضایت خود را در دادگاه نیز طی لایحه ای غیر حضوری از طریق دفاتر قضایی اعلام فرمایید

نمایش ۵ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
بهنام جعفری ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰

سلام سرقت جز جرایم غیرقابل گذشت هست با فرض صرفنظر کردم شما دادگاه اقدام به رسیدکی کرده و سارق باید جرمی دولتی را تحمل کند.

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۷۳۱ مشاوره موفق

سلام..... بله امکان پذیر است

مجتبی عاشوری
مجتبی عاشوری
۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۴۹۰ مشاوره موفق

با درود بله امکان پذیر است

ویدا سماوات ۷ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۹۶ مشاوره موفق

سلام..... بله امکان پذیر است/////

حسن آرین پور ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

سلام..... بله امکان پذیر است..

۱۵۸ وکیل متخصص سرقت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال