آیا اصولا این کار از پایه درست است و می شود بدون در نظر گرفتن مفاد وقف نامه چنین کاری کرد؟
جد پنجم من به دلایلی یک روستای خود را وقف اولاد ذکور یکی از نوه های خود کرده و فرزند ارشد خود را ان زمان به عنوان متولی وقف در وقف نامه معرفی نموده که حدود ۸۰ سال قبل فوت کردند .
چندی قبل برادرزاده ام است با فریب ما و به منظور سوء استفاده درخواست کرد برای پیگیری قضایی بخشی از زمین های روستا که توسط غیر غصب شده به ایشان را به عنوان متولی انتخاب کنیم که ما هم در دفترخانه رسمی حق تولیت را از خود سلب و به ایشان واگذار کردیم
در حالی که در وقف نامه چنین چیزی ذکر نشده که ما بتوانیم برای خود متولی تعیین کنیم و ظاهرا پس از فوت متولی اداره اوقاف به عنوان متولی انتخاب می شود آیا امکان دارد که ما این حق را از ایشان سلب کنیم (در این اقرار نامه زمان تعیین نشده و حق عزل نیز از ما سلب نشده)
آیا امکان دارد از برادرزاده ام به جرم فریب با نیت سوء استفاده شکایت نمود؟
واگذاری یا تفویض این حق اساساً صحیح و معتبر نیست و شما میتوانید با مراجعه به دفترخانه رسمی، شخص مذکور را عزل کنید.
این یک راهکار اولیه است و وضعیت دقیق پرونده شما بستگی به مفاد وقفنامه و متن سندی دارد که در دفترخانه امضا کردهاید.