بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا احتمالش هست که رای به نفع متهم صادر بشه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

من شاکی پرونده هستم بعد از اینکه جلسه حضوری در دادگاه کیفری ۲ برگزار شد پرونده مجددا به بازپرسی ارجاع داده شد و از اونجا به مراجع انتظامی رفته. و از دفتر بازپرسی سوال کردم نگفتن چرا اینجوری شده. ایا احتمالش هست که رای به نفع متهم صادر بشه؟؟ همه مدارک من معتبر هستند و قاضی با متهم اشنایی داره میترسم رای به نفع من نشه!! تو رو خدا کمک کنید. راهنمایی کامل میخام.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

ارجاع پرونده به بازپرسی و مرجع انتظامی معمولا به دلیل رفع نقص تحقیقات است و نتیجه نهایی به قوت و ضعف ادله شما برای اثبات اتهام بستگی دارد.

این روند نشان‌دهنده شکست پرونده نیست، اما نتیجه نهایی دقیقا به گزارش مراجع انتظامی و کفایت مدارک شما وابسته خواهد بود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

علت ارجاع پرونده و احتمال برائت متهم

ارجاع پرونده از دادگاه به دادسرا و مراجع انتظامی معمولا به دلیل نقص در تحقیقات است. پس از تکمیل این تحقیقات و رفع نقص، پرونده باید دوباره به دادگاه بازگردانده شود. صدور رای به نفع متهم یا شاکی در نهایت به میزان قوت یا ضعف مدارک و دلایل شما بستگی دارد. بنابراین این رفت‌وبرگشت به تنهایی نشان‌دهنده صدور رای به نفع متهم نیست.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۲۵ مشاوره موفق

ارجاع مجدد پرونده از دادگاه به دادسرا میتواند به دلیل نقص در تحقیقات باشد که دادسرا باید پس از رفع نقص مجددا پرونده را به دادگاه اعاده کند .

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۵۰۳ مشاوره موفق

سلام بر شما ....ارجاع مجدد پرونده از دادگاه به دادسرا میتواند به دلیل نقص در چتحقیقات باشد که دادسرا باید پس از رفع نقص مجددا پرونده را به دادگاه اعاده کند

ام البنین تنکابنی رضایی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۵۱۱ مشاوره موفق

با سلام. ابتدا اینکه به عدالت دستگاه قضا مطمئن باشید.
دوم اینکه همه چیز بستگی به ضعف یا قوت ادله شما برای اثبات اتهام دارد...

۲۷۵ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید