بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا سایر وراث می‌توانند بابت استفاده از جواز کسب یا دستگاه مشترک اجرت‌المثل بگیرند؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

اگر یکی از وراث از جواز کسب یا دستگاهی که جزو ترکه و متعلق به همه وراث است برای کسب‌وکار استفاده کند، آیا سایر وراث می‌توانند اجرت‌المثل ایام تصرف را از او مطالبه کنند؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

در صورتی که سایر وراث اجازه تصرف در اموال مشترک را نداده باشند، امکان مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف از استفاده‌کننده وجود دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

مطالبه اجرت‌المثل ترکه بدون اجازه وراث

اگر یکی از وراث بدون اذن سایرین از ترکه مشترک مثل جواز کسب یا دستگاه کاری استفاده کند، وراث دیگر حق مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف را دارند. در واقع ملاک اصلی برای اقدام حقوقی، عدم رضایت و عدم اجازه شرکا در استفاده از مال مشاع است. بنابراین در صورت وجود اجازه قبلی، امکان مطالبه اجرت‌المثل منتفی خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۱۰ سال پیش
اکرم فرخ
اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

بله در صورتیکه اجازه تصرف در آن را به ایشان نداده باشند میتوانند برای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف به طرفیت ایشان اقدام نمایند.

حسن آرین پور ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

در صورتیکه اجازه تصرف در آن را به ایشان نداده باشند میتوانند برای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف به طرفیت ایشان اقدام نمایند

۳۰۵ وکیل متخصص اجرت المثل و نحله آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال