می‌توانم این سه دونگ را بفروشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۱ #99855434

با سلام همسر بنده سه دانگ خانه را ۶ سال قبل به نام بنده نمود و با هم توافق کرده بودیم جای ۴ سال کرایه خانه که همه از حساب من بود اما در جایی اینو ذکر نکردیم
در حال حاضر ادعای رجوع از هبه نموده و جلسه رسیدگی برای بار دوم دو ماه بعد است چون درخواست ابطلال سند دادند ث
در حال حاضر من می‌توانم ایت سه دونگ را بفروشم؟ که از هبه هم خارج میشود؟
اگر نه چطور اثبات کنم جای کرایه خانه های ۴ سال داده ام و حتی همان جا را از ایشان دو سال قبل سند برای کار کردن خود رهن نموده بودم
در ضمن سند قطعی و مبایعه نامه دفتر اسناد داده داریم
ایا می‌تواند بگیرد؟ می‌توانم بفروشم در این شرایط؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تلاش نمایید تا ماهیت انتقال ملک به نام خود را از قالب هبه خارج و در مقابل هزینه های انجام شده بابت اجاره بها و یا هر موضوع دیگر قرار دهید‌.

رجوع از هبه امکانپذیر بوده لذا در صورت اثبات بدهی همسر می توانید مالکیت خود را ثابت نمایید

-- با توجه به اعلام رجوع از هبه همسرتان و ورود دادگاه به رسیدگی در صورت فروش ملک امکان ابطال معامله و سند وجود دارد .
-- تنها با ارائه مدارک یا شهود میتوانید ادعای خود در قبال مابه ازای انتقال سند بابت بدهی همسرتان را اثبات نمایید .