با عنوان تهدید و جعل عنوان چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۳ #99848019

سلام..
چند روزی هست شماره تلفنی بنده را تهدید کرده و از عنوان شغلی خود سواستفاده کرده که بنده مزاحمت برای ناموس ایشان ایجاد کردن در صورتی که که چنین چیزی نبود و شماره بنده را به فرد دیگری داده که اون شخص هم خود را مسول ارگان نظامی معرفی کرده و مرا تهدید کرده در صورتی که چند تا پیامک از فرد اول دارم که از طریق فلان ارگان نظامی مرا تهدید کرده بنده میخوام مراحل قانونی طی کنم چکار باید انجام بدم..

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به جرم تهدید و مزاحمت می توانید علیه ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت ثبت کنید

درود
برای ثبت شکایت خود به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

بادرود درصورتی که عنوان تهدید داشته باشد میتوانید بجرم تهدید شکایت کنید

با سلام و احترام در صورتی که مزاحمتی ایجاد نکرده اید مشکلی پیش نخواهد آمد
به نظر بنده آدم یه تا پیرهن با آدم دو تا پیرهن دعوا نمیکنه. اگه موضوع جدی شد از طریق همین تاپیک اعلام کنید تا برای شکایت راهنمایی کنم.
موفق و پیروز

درود بر شما، چنانچه شما مزاحمت ایجاد کرده و ایشان شما را تهدید به شکایت کنند، اقدامی نمیتوان کرد، لکن اگر به شکل دیگری تهدید کنند، میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی علیه ایشان به جرم تهدید شکایت کنید.

اگر مزاحم ناموس ایشان نشدی نمی تونه کاری بکنه