منظور از تهیه وسایل زندگی برابر شئونات زن برای تمکین چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۹ #99820817

سلام برای تهیه مسکن در شرایطی که بخواهیم تمکین از زن کنیم و خانواده زن در بلوار عبدالمطلب ساکن هستند استیجاری و یک منزل دارند که به اجاره داده اند در خیابان بلال خواجه ربیع حدودا ۱۰۰ متری هست هر دو این خانه ها ومن خانه ای در بلوار حجاب تقاطع حسابی حدودا ۱۰۰ متری اجاره کرده ام و وسایل اولیه مانند گاز و ماشین لباسشویی و یخچال و ظروف آشپزخانه را تهیه کرده ام میخواستم اون شئوناتی که صحبت میشه یعنی چه که میگویند باید در شئونات زن باشد و آیا این شرایط خانه و وسایل من در شئوناتشان هست

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعتی مامور دادگاه تایید کند وسایل طوری است که قبال استفاده برای یک زندگی هست

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : منظور ا شئونات زوجه همان وضعیت معاش و سبک زندگی در خانه پدری زوجه و سطح تحصیلات است . بطور مثال چنانچه زوجه در منزل پدرش از خدمه برای امورات خود استفاده میکرده ، میتواند در منزل زوج نیز تقاضای داشتن خدمه را داشته باشد . و ملاک تهیه منزل قسمت بالا و پایین یک شهر نیست ملاک فرهنگ و اعتقاد است مثال : یک زن مسلمان را در محله یهوذیها نمیتوان اسکان داد باید حتما در محله های مسلمان نشین سکنی داد .. و ....که قطع یقین ملاک شان آدمی چه زن و چه مرد درجه ایمان و تقوای اوست .