میگن باید تمام حقوقی که گرفتید رو پس بدی و تهدید میکنند، چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #99820188

سلام خسته نباشید
بنده با یه سایتی کار میکردم در حوزه گیمینگ بودش ۶ ماه باهاش کار کردم ۳ ماه هم هیچ حقوقی ازش دریافت نکردم بدلیل قول هایی که داد در جهت افزایش حقوق و ... بعدش یهو منو از تیم سایتشون بیرون میندازن باید اینجا بگم که هیچ چیزیو امضا نکردم کار انلاین بودش قراردادی نداشتیم
حالا میگه که محتوا های شما کپی بوده برای سایت ما اضافه کردین ما هم حوصله دردسر نداشتیم گفتیم باشه تعویض میکنم پس از تعویض محتوا حالا میگن باید تمام حقوقی که گرفتید که مجموعا ۴۰۰ هزار تومن هست رو پس بدی و تهدید میکنند که فلان و بیساز میخواستم ببینم درصورت شکایت ایشون برای من دردسری ایجاد میشه؟
چون شما فکر کنید سایتش فروشگاه بوده من کلی زحمت کشیدم محصول اضافه کردم یه قسمت ریزی از محتوا هام فقط کپی بوده ولی ایشون که صاحب اون متن ها نیست میگه تو بهم ضرر زدی و خیلی وقته مزاحمم میشه
میخواستم ببینم از نظر شما چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون قراردادی نداشته اید اثبات این امر برایشان مشکل است
نگران نباشید

سلام دوست عزیز
اگر هم اقدامی علیه شما بشه باید ثابت کنند که شما برای ایشان کار می‌کردید که خود امر دشواری است
و به نظر نمیرسد چون قرار دادی ندارید و تعهدی ندادید بتوانند کاری از پیش ببرند

با سلام
در صورت محق بودن میتوانند دادخواست حقوقی مطرح نمایند