ایشون باید تک تک این اتهام ها رو به تفکیک اثبات کنند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۶ #99811688

با سلام. نامزد سابق من با یک مرد متاهل وارد رابطه میشه و بعد از مطلع شدن من شماره تماس خواهر و اعضای خانواده ی من رو در اختیار اون مرد قرار میده و ایشون هم بنده رو تهدید میکنن که به خواهر و خواهر زاده ت تجاور میکنم و فیلم شون رو پخش میکنم.و اسم و شماره خواهرم برای من میفرسته و میگه با این خواهرت شروع میکنم ۲ بار در فواصل زمانی مختلف بنده رو تهدید میکنن.
من هم کنترل خودم رو از دست میدم و با نامزدم دعوام میشه و بهش فحاشی و میکنم و تهدیدش میکنم که اسکرین شات چتهاش رو با اون مرد برای همه رو میکنم حالا ایشون از من شکایت کرده با ۱۰ ردیف اتهام های مختلف از قبیل تهدید به قتل و چاقوکشی و فحاشی و تهمت و کلاه برداری و اخاذی و افترا واخلال در نظم عمومی و افشای اسرار هر چی که به ذهنش خطور کرده ...
ایشون مدرکی جز پیام های تهدید و فحاشی من نداره و من چیزی رو منتشر نکردم و در اختیار غیر نذاشتم و فقط تهدید کردم تا بیشتر تهدید نشم.
ایشون به منزل من هم بدون اجازه من ورود کردن و شروع به ابروریزی در محل کردن و قصد داشتن ۵۰۰ میلیون از بنده پول بگیرن و امضا بگیرن که دیگه باهاش تماس نگیرم

مشاوره حقوقی تهدید
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله باید برای اثبات تک تک اتهامات دلیل و مدذک ارایه دهد در غیر اینصورت قرار منع تعقیب صادر می گردد.

اثبات ارتکاب هر جرم نیازمند اثبات ارکان معنوی و مادی همان جرم است و ذکر چند عنوان مجرمانه در شکواییه دلیل بر بی نیازی از اثبات همه اتهامات نیست، مگر در موردی که یک عمل متضمن چند عنوان مجرمانه باشد

شاکی برای اثبات ادعای خود باید دلیل معتبر داشته باشد پیامک و اسکرین شات یا مکالمات ادله اثبات دعوا نیست بلکه جز اماره محسوب می شود و موجب علم قاضی می گردد لذا اگر در پیامک شما این اتهامات را بیان کرده اید با نظر دادگاه محگوم می شوید
اگر هم دلایل شاکی برای اثبات جرم کافی نباشد قرار منع تعقیب صادر می شود و پرونده مختومه می‌شود

هر اتهامی باید با ارائه دلیل و مدرک ثابت شود و صرف اتهام نمی شود افراد را مجازات کرد . شما هم می توانید با ارائه مدارک اتهامات وارده به ایشان را ثابت نمایید .

با درود بله برای هر ادعایی، مدعی باید بتواند ادله محکمه پسندی ارائه نماید.

درود
صرف عناوین اتهامی وقوع جرم رت اثبات نمیکند باید بابت تمام اتهامات دلیل و مدرک ارائه گردد .

بله تمامی اتهامات باید اثبات بشود اما اگر تمامی این موارد را در پیامهای ارسالی به ایشان داده اید به احتمال زیاد محکوم میشید