آیا بنده بعنوان شوهر این خانم نمی توانم تمام وسایلی را که خود در دوران زندگی تهیه کردم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #99803520

با سلام و درود از کارشناسان و متخصصین محترم که وقت گرانبهای خود را در اختیار بنده قرار داده اند کمال تشکر رو دارم خواهش میکنم رای صادره را ملاحظه فرمایند و به سوالات زیر پاسخ دهند :
بخواسته
صدور گواهی عدم امکان سازش (طلاق توافقی ) باتوجه به محتویات پرونده و ملاحظه سند نکاحیه به شماره ___حوزه ثبت شهر ری علقه زوجیت دایم بین طرفین محرز می باشد داگاه نظر به اصرار زوجین به طلاق و ملاحظه نظریه واحد مشاوره و عدم تاثیر نصایح دادگاه جدایی زوجین را به مصلحت آنان دانسته و مستندا" به مواد ۲۹، ۲۶، ۲۵ قانون حمایت ۰۱ مجلس شورای اسلامی گواهی عدم امکان سازش بنا بر توافق زوجین و به شرح توافقا ت /۱۲/ خانواده مصوب ۱۳۹۱ انجام شده به شرح ذیل صادره می نماید.- مهریه را زوجه اعلام نمود کل مهریه ام را در قبال طلاق به زوج بذل می نمایم و زوج اعلام نمود قبول دارم قبول ما بذل می نمایم. ۲- جهیزیه نفقه و اجرت المثل و نصف دارایی و سایر حقوق زوجیت زوجه
ادعایی ندارد. ۳- فرزند مشترک بنام حنانه حضانت وی تا زمان بلوغ برعهده مادر است نفقه بر عهده پدر است که وفق توافق و عند اللزوم وفق مقررات اقدام می گردد و پدر می تواند هر هفته یکبار از ساعت ۱۶ روز پنج شنبه تا ساعت ۱۶ روز جمعه فرزند مشترک را در کلانتری محل سکونت طفل جهت ملاقات رد و تحویل نماید و و ازدواج زوجه موجب سلب حضانت زوجه نمی گردد. ۴- حق و حقوق مالی دیگر زوجین ادعایی نسبت به یکدیگر ندارند. نوع طلاق خلع نوبت اول می باشد .
سوال ۱- در مورد بند دوم که در مورد جهیزیه عنوان شده آیا بنده بعنوان شوهر این خانم نمی توانم تمام وسایلی را که خود در دوران زندگی تهیه کردم پس بگیرم ؟
۲-وسایلی را که فاکتور خرید آنها را ندارم چطور میتوانم پس بگیرم ؟
۳- آیا بنده می توانم با توجه به رسیدن به سن بلوغ فرزند و ازدواج مجدد مادر ایشان حضانت دخترم را بگیرم ؟
۴-آیا برادر همسر سابق بنده میتواند ادعای وکالت او را بکند ؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
زوجه صرفا میتواند اثاث و جهیزیه خود را طبق لیست سیاهه مطالبه کند اما لوازمی که شما بعدا یا قبل ازدواج در زمان مجردی خریداری نموده اید قانونا متعلق به شماست
دختر بعد از ۷ سال تمام در حضانت پدر خواهد بود و در ۹ سالگی میتواند خود تعیین کند با چه کسی زندگی کند
در صورت ازدواج مجدد زوجه میتوانید حضانت طفل را از او سلب نمایید.