پرداخت نفقه به همسر چگونه باید باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۳۰ #99765323

همسر بنده یک ماهه ترک منزل کرده، میخوام مقداری پول به حسابش واریز کنم به عنوان نفقه،امکانش هست؟
کار درستیه؟
اگه بعدا شکایت نفقه کنم میتونم فیش های واریزی رو به دادگاه ثابت کنم بابت نفقه بوده؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله آنچه در توان است به حساب ایشان واریز نمایید

باسلام واریز مبالغ متعارف میتواند به عنوان پرداخت نفقه مورد استناد قرار گیرد

سلام
بله وجه را به حسابشان واریز نمایید تا در صورتی که اقدام به طرح دعوای مطالبه نفقه نمودند با استناد به فیش های واریزی پرداخت نفقه را اثبات نمایید

سلام، بله شما وجه را به حساب زوجه واریز کنید و رسید را داشته باشید قطعا در صورت شکایت حتی اگر محکوم به پرداخت نفقه معوق هم بشوید به جهت واریزی بازداشت نخواهید شد

سلام
چنانچه شماره حساب زوجه را دارید می توانید هر ماه مبلغی به عنوان نفقه به ایشان پرداخت کنید تا بعدا چنانچه مدعی عدم پرداخت نفقه شدند به آن رسیدها استناد نمایید.