قبل از مرگ گفته دین پسر عموهایتان گردن شماست؛ با این مطلب از زبان پسر عمو که حاضر است در دادگاه هم بگوید شکایت کنیم به جایی میرسیم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۴ #99765307

باسلام پدرم ارثیه پدری را به برادرش فروخته قولنامه هم موجوده آما پولش نگرفته.الان تنها شاهد این موضوع پسر عمویم میباشد که با اینکه متحمل ضرر میشود میگوید که مرحوم پدرم./عموی ما/قبل از مرگش بارها بمن گفته دین پسر عموهایتان گردن شماست چون پول تمام ارثیه را ندادیم که ۵۰۰۰ متر زمین مد نظر را ندادن. با گفتن این مطلب از زبان پسر عمو که حاضر است در دادگاه هم بگوید شکایت کنیم به جایی میرسیم.ممنون ازهمکاری شما

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ااعتبار اقرار وی ( پسر عمو) در صورتی معتبر است که نزد قاضی صورت گیرد

باسلام اقرار ایشان به نسبت سهم الارث خودشان معتبر هست.بهتراست اقرارنامه از ایشان اخذنمایید.

با سلام احترام چنانچه نسبت به ادای دین اقرار کرده باشند نسبت به خودش قابل قبول می باشد و نسبت به دیگران نافذ نیست همچنین بابت اقرار بهتر است اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود موفق و پیروز باشید

با درود
بله با همکاری ایشان قابل اثبات است، دادخواست مطالبه ثمن دهید.

خب اقرار صریح به حساب نمیاد چون صرفا نقل قول کرده نه اینکه خودش به بدهی پیشین اذعان کند.
اما شما با در دست داشتن قولنامه (به شرط اینکه سند رسمی ای در میان نبوده باشد) به عنوان وراث فروشنده علیه وراث خریدار، شکایت الزام به ایفای تعهد کنید.

اقرار ایشان نسبت به سهم خودشان نافذ است

درود بر شما، بله اقرار معتبر خواهد بود، لکن توصیه می‌شود از ایشان اقرارنامه بگیرید تا در آینده و زمان موعود از اقرار پشیمان نشوند.