ایشون اگر بیاد داخل محضر سند ابرا رو امضا کنه؛ دیگه بعد درخواست مهریه نمیتونه بکنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #99717395

سلام.وقت بخیر. من و همسرم در دوران عقد توافق کردیم که طلاق بگیریم. ایشون اگر بیاد داخل محضر سند ابرا رو امضا کنه دیگه بعد درخواست مهریه نمیتونه بکنه؟ من در قبالش قرار شده که بهش وکالت طلاق بدم. ضمن اینکه من بخاطر شرایط مالی نمیتونستم خیلی بهش نفقه بدم و فقط در طی یک و نیم سال حدود سه چهار بار پول ریختم حسابش. اما اگرچیزی خواسته خریدم. آیا میتونه بعدا شکایت نفقه کنه؟ من قراره وام بگیرم بهش ۵۰ تومن بدم. چی بنویسم توی محظر که مثلا این به عنوان نفقه داده میشه؟ خیلی ممنون.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.اگر ایشان طبق سند رسمی بیان کند که مهریه خود را ابرا کرده است.دیگر نمیتواند هیچ ادعایی نسبت به مهریه داشته باشد
۲. همچمین میتوانید در سند رسمی ذکر کنید که زوجه در قبال دریافت مبلغ ۵۰ م تومان در خصوص کلیه حقوق مالی ناشی از ازدواج هیچ ادعایی نداشته و نخواهد داشت.

در صورت ابراء خیر
ضمنا درج شود که در آینده ادعایی اعم از حقوقی و مالی ندارد و حق هرگونه ادعایی را از خود سلب و ساقط می کند.

با سلام
در صورت تنظیم سند رسمی ابرا در دفاتر اسناد رسمی؛مهریه قابل برگشت نمیباشد

سلام
سند ابرا را امضا نمایند تحت هیچ عنوانی مهریه قابل برگشت نمیباشد