گرفتن شناسنامه یا اقامت چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۵ #99645950

پدر و مادرم مشهد ازدواج کردن و ساکن قم هستن زمان جنگ ایران و عراق امدن من و خواهر هام و برادرم متولد ایران هستیم سن قانونی داریم به ما شناسنامه تعلق میگیره

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا تابعیت ایران را کسب کنید که یک سری شرایط دارد ۱۸ سال تمام سن داشته باشد دوم ۵ سال متوالی و متناوب در ایران اقامت داشته باشد و سوم مرتکب جرم مهم نشده باشد و چهارم فراری از خدمت نظامی نباشد

سلام در خواست تحصیل تابعیت ایران را تقدیم نمایید

سلام
از طریق اخذ تابعیت میتوانید اقدام به اخذ شناسنامه نمایید.

با سلام
بله برای شما شناسنامه تعلق میگیرد لذا ابتدا باید تابعیت ایرانی را کسب نمایید و سپس اقدام به اخذ شناسنامه کنید .
اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند می‌توانند تابعیت ایران را تحصیل کنند:
۱ - به سن هیجده سال تمام رسیده باشند.
۲ - پنج سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند.
۳ - فراری از خدمت نظامی نباشند.
۴ - در هیچ مملکتی به جنحه مهم و جنایت غیرسیاسی محکوم نشده باشند.

با سلام
شما میبایست درخواست تابعیت ایرانی دهید و پس از تایید شناسنامه و کارت ملی اخذ نمایید

سلام
چون پدر و مادر شما خارجی هستند شما باید در خواست تحصیل تابعیت ایران را تقدیم نمایید تا پس از بررسی شرایط و پذیرش نسبت به صدور یا عدم صدور شناسنامه برای شما اقدام گردد