بدون اطلاع ماشین را بنام زدن چکار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۳ #99633662

باسلام و وقت بخیر
چندسال پیش همسرم بیکار بود بنده طلاهای خودم رو فروختم و ماشینی برای ایشون تهیه کردم که بتونن کار کنن ولی ماشین چندقسط داشت که قرار شد پدرشوهرم به تهران مراجعه کند برای صاف کردن اقساط شرکت. بنده درست حضور ذهن ندارم که آیا وکالتنامه ای بابت این موضوع از من گرفته شده یا نه.
قولنامه ماشین بنام بنده هست امضای همسرم و فرد دیگری بعنوان شاهد پای قولنامه هست و مهر بنگاه هم دارد ولی قولنامه محضری نیست. مدارک پرداخت اقساط بنام پدرشوهرم هست ولی دست خودم هست.
جدیدا متوجه شده که پدرشوهرم بدون اطلاع اقدام کردن و ماشین رو بنام خودشون زدن البته فکر میکنم کار تا پای فک پلاک پیش بردن. خواستم ببینم کاری از دست من ساخته هست من نمیدونم باید دقیقا چیکار کنم امیدی هست؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا وکالت در فروش داده اید و از این طریق توانسته به نام خود بزنند
باید دید آیا واقعا وکالت نامه ای دادید یا خیر؟
و اینکه چی بوده محتواش؟
و شما وکالت نامه ای از کی خریدید؟ از فروشنده ماشین؟ یعنی سند ماشین به نام همسرتان بوده؟ بعد قولنامه ای به شما دادن؟