آیا این خانه به من تعلق میگیره چه میزانی تعلق میگیره یا اصلا تعلق نمیگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۰ #99549433

سلام وقت شما به خیر. من مدت ۴ سال که ازدواج کردم. و خودم ۴۳ سال و همسرم ۵۱ سال سن داریم. و این که با خانواده همسرم در یک آپارتمان زندگی میکنیم. همسرم تمایلی به بچه دار شدن ندارند. الان در حال حاظر از لحاظ مسکن و امکانات دیگر مشکلی نداریم. من نگران آیندم هستم با نبود بچه آیا این خانه به من تعلق میگیره چه میزانی تعلق میگیره یا اصلا تعلق نمیگیره و این که ممکن خانوادش ازم بگیرن. لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که ملک بنام همسر شما باشد در اینصورت یک چهارم ( به دلیل نبود فرزند برای زوج ) از این ملک سهم الارث شما خواهد بود و نیز میتوانید مهریه خویش را به اجرا گذاشته و آپارتمان را توقیف و مطالبه مهریه نمایید .
موفق باشید

با سلام
اگر منظور شما مهریه باشد میتوانید نسبت به میزان مهریه ملک را توقیف نمایید و اگر منظورتان ارث از همسرتان باشد در صورت نداشتن فرزند ۱/۴ از قیمت ملک بابت ارث به شما تعلق میگیرد

اگرملک بنام همسرتان باشد میتوانید بعنوان مهریه ملک راتوقیف کنید