آیا میتوانم دیوار ایجاد شده آن فرد را به طور علنی خراب کرده و دیوار خود را جایگزین آن نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۶ #99410418

با سلام
زمینی دارم سه نبش که سند مالکیت رسمی ثبتی دارد و به نام بنده است، این زمین دیوار داشته که بنا به گذشت زمان و یا شاید دستکاری برخی، نیم متر از ارتفاع دیوار باقی مانده بود، چند ماه پیش فردی آمده و باقیمانده دیوار بنده را خراب کرده و دیواری را جایگزین آن ساخته است. ادعا میکند که این زمین مال من بوده است و با ارائه قولنامه ای (که هیچ ارتباطی با بنده نداشته) فاکتور ساخت دیوار را از یک پیمانکار (که اتفاقا پیمانکار بخش خصوصی بوده) گرفته است. ابعاد زمین را هم اشتباه درآورده و تطابقی با ابعاد سند ندارد. هیچ گونه مجوز یا پروانه ای هم از هیچ کجا برای احداث دیوار نداشته و ندارد.

سوال بنده:
من به شهرداری مراجعه کرده و با طی مراحل مختلف آن پروانه رسمی حصارکشی برای این زمین از شهرداری گرفته ام. همزمان با زدن قفل بر روی درب این زمین، تامین دلیل دادگاه را برای مالکیت و تصرف آن توسط خودم را گرفته ام.
آیا با توجه به این مجوز قانونی حصارکشی و تامین دلیل موجود، می توانم دیوار ایجاد شده آن فرد را به طور علنی خراب کرده و دیوار خود را جایگزین آن بسازم؟
آیا این فرد می تواند بعدا بنا به علت تخریب دیوار از بنده شکایت کند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است با عنوان تصرف عدوانی شکایت نمایید . مجازات دارد و حکم به اعاده وضع به حال سابق صادر می شود .

بهتر است قبل ازصدور حکم سرخود هیچ کاری انجام ندهید و اجازه دهید تمامی مراحل سیر قانونی خود را طی کند

بایستی دادخواست رفع تصرف عدوانی و قلع قمع بنای بدون مجوز را بنمایید .

سلام شما باید با عنوان تصرف عدوانی از این آقا شکایت نمایید . هم مجازات دارد و هم حکم به اعاده وضع به حال سابق صادر می شود .