هتک حیثیت و پخش عکس را چگونه پیگیری قانونی نمایم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۱ #99388706

سلام.
چند روزی هست که یک نفر در اینستا گرام با اسم و عکس های بدحجاب من فعالیت میکند
و حتی با تمام پرویی وقتی گفتم عکس ها را بردار گفت بلاک کن تا نبینی
و چند تا از عکس های خصوصی و بد حجاب من را هم برایم فرستاد
تهدید هم کرد که بلای بدتر ازین سرت میاورم و حتی برای پدرت میفرستم
من از طریق اینترنتی سامانه فتا شکایت کردم
و از طرفی نمیتوانم این موضوع را به خانواده ام بگویم
و برای مراجعه حضوری به فتا ۱۷ سالم است
ایا حتما باید با والدین بروم؟ و در انجا شکایت من ثبت نمی شود؟ یا می شود کسی را که بالای ۱۸ سال است برای ثبت پرونده ببرم؟
و این که مجرم را نمیشناسم
اگر شکایت ثبت شود با ایشان چه میکنند

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان هتک حیثیت و تهدید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام و درود، بانوی گرامی از تهدیدها نهراسید و به مراجع قانونی مراجعه کنید؛ قطعا سکوت شما عامل وضعیت بدتری ‌خواهد بود بنابراین توصیه می گردد، به پلیس فتا مراجعه و شکایت نمایید و البته با‌ توجه به سنتان مناسب می باشد که به پدرتان اطلاع دهید و دلیلی برای عصبانیت وی نخواهد بود زیرا پیج شما هک شده است و طرف مقابل یک هکر می باشد؛ در هر صورت مشورت با یک وکیل حضوری و حتی صحبت وی با پدرتان نیز قطعا مفید است؛ آرزوی عاقبت بخیری.

درود بر شما، توصیه می‌شود با توجه به سن شما، ولی خود را مطلع کرده تا در حضور هم از طریق دفاتر الکترونیک قضایی دادخواستی مبنی بر هتک حیثیت رایانه ای تنظیم نمایید.

با سلام با توجه به تهدید ایشان نشر عکس(تصاویر) هتک حیثیت جرایم رایانه ای نشر در فضای مجازی لطمه به آبرو اعتبار شما (خانواده)می توانید علیه فرد در دادگاه طرح اقامه دعوا نماید همچین از باب نرسیدن سن قانونی شما موضوع را با خانواده خودتان مطرح نماید

شکایت شما بعنوان گزارش تلقی می گردد و به احتمال زیاد رسیدگی نشد چون پلیس فقط ضابط دادگستری است وباید از دادسرا دستور داده بشه
از طرفی باتوجه به اینکه زیر ۱۸ سال هستی برای پیگیری شکایت خود باید ولی شما حضور داشته باشه
توصیه می کنم با پدرت خود از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

با درود
از چت ها و موارد مطرح شده اسکرین شات گرفته و به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و شکایت خویش را مطرح بفرمائید

با توجه ب سن شما خانوادتون باید در جریان قرار بگیرن...جهت جلوگیری از سو استفاده بیشتر توصیه میشود ک حتما پیگیری نمایید موضوع را ابتدائا با کارشناسان پلیس فتا در میان گذاشته و باتوجه ب عدم شناخت شما از فرد خاطی،با مشخص شدن اطلاعات هویتی ایشون میتونید شکایتی علیه ایشون بدلیل هتک آبرو و تهدید تنظیم کنید