🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان و نحوه مطالبه مبلغ پیش‌پرداخت و انصراف از خرید

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۰۳

شرکت ایرانی قرار شد برای من از چین تیغ ژیلت با
یک برند خریداری کنه. برای ابتدای کار ۲۰ میلیون ازم گرفتند و دو نمونه ژیلت بدون اسم و برند و بسته بندی برام از بندرعباس فرستادن که من از خرید منصرف شدم. حالا ۲۰ میلیون رو پس نمیدن و البته من این پول رو به حساب یک شخص حقیقی در ایران واریز کردم. چطور می‌تونم طرح شکایت از این فرد و شرکت کنم؟ آیا می‌تونم به پولم برسم؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست مطالبه وجه بدهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام بله شما میتوانید به طرفیت شخص صاحب حساب دادخواست مطالبه وجه بدهید.

میتونید دادخواست مطالبه وجه ارائه نمایید.

سلام در صورتی که مبایعنامه دارید باید الزام به تحویل مبیع با مشخصات ذکر شده در قرار داد رو از دادگاه بخواهید و بهتر قبلش یه اظهارنامه براشون ارسال کنید /.

سلام به طرفیت شخص که واریز وجه داشته آید مطالبه وجه را مطرح نمایید

با سلام،اگر قرارداد کتبی دارید یا پیامهایی مبنی بر توافق و معامله دارید یا هر دلیل دیگر،و کالا رو میخواهید اظهارنامه ای مبنی بر ایفای تعهد و تحویل کالا بدید و بعد از اون دادخواست الزام به ایفای تعهد (تحویل و تسلیم ...تعداد مبیع...) را بدید. و اگر کالا رو نمی‌خواهید و پولتون رو میخواهید مستقیما استرداد وجه بدید از بابت ایفای ناروا (دارا شدن بلاجهت) .

با سلام دادخواست مطالبه وجه بدهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط