امکان ابطال وکالتنامه انتقال اتومبیل به جهت عدم واریز وجه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۷ #99370058

سلام، اتومبیلی را به صورت وکالت محضری به فردی انتقال داده‌ایم اما وجهی از سوی وکیل به موکل پرداخت نشده. دلیل آن هم این بوده که مقرر بوده که به جای این انتقال وکالتی، فرد ثالثی اتومبیل صفری را تحویل و مابه‌التفاوتی را بگیرد. مابه‌التفاوت به حساب فرد ثالث واریز شده است اما اتومبیل جدید تحویل نشده. لازم به ذکر است هیچ قراردادی بین ما و فرد ثالث وجود ندارد. حالا ما می‌توانیم درخواست ابطال وکالتنامه را ارائه کنیم و اتومبیل خودمان را تحویل بگیریم؟ سپاس.

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله میتوانیددرخواست خودرا برعدم رسیدگی وکیل،و ابطال وکالتنامه ارائه دهید.

سلام
بله با تقدیم دادخواست این امکان وجود دارد

ساام بله میتوان به دلیل عدم رعایت غبطه موکل ابطال وکالتنامه و استرداد خودرو را مطرح نمایید

ابتدا باید به وکیل خودتان اظهارنامه‌ای ارسال کنید و در آن، مراتب اعتراض خودتان به عدم پرداخت وجه و عدم تحقق تعهدات را اعلام کنید.
در صورت عدم تمکین وکیل به خواسته شما، می‌توانید با در دست داشتن مدارک و مستندات مبنی بر عدم پرداخت وجه از سوی ایشان به دادگاه عمومی حقوقی مراجعه کنید و دادخواست ابطال وکالتنامه را ارائه کنید.
با توجه به اینکه با شخص ثالث هیچ گونه قراردادی ندارید الزام به انجام تعهدات از جانب ایشان امکان پذیر نمیباشد

با سلام
بله با تقدیم دادخواست این امر امکان پذیر است.

با سلام اگر وکیل همکاری نمی کند و وکالت نامه با حق عزل بوده است از طریق دفترخانه نسبت به عزل وکیل و از طریق دادگاه نسبت به استرداد خودرو اقدام کنید. اگر وکالت نامه بلاعزل بوده، هم برای عزل وکیل و هم استرداد خودرو از طریق دادگاه اقدام کنید.

سلام بله امکان پذیر هست