لازم به ذکره تو لیست سیاهه اجناس خریداری شده شوهرمم نوشتیمو امضا کرده یعنی مال ماست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۹ #99336317

سلام زنگ زده پدرم به شوهرم میگه میخواییم بیاییم جهیزیه رو با سیاهه ببریم شوهرم میگه جنسای خودتونو میتونید ولی اونایی که من خریدمو نمیتونید و برید شکایت کنید من فاکتور خرید دارم
لازم به ذکره تو لیست سیاهه اجناس خریداری شده شوهرمم نوشتیمو امضا کرده یعنی مال ماس درسته؟
بعد یه قرار داد چاپی شیر بها هم هست که نوشتن جنساشو و پدر من و خودمم امضا کردیم که شوهر بخره و تحویل ما بده یعنی همون چند قلم جنسو که نمیذاره ببریم
الان ما چکار کنیم؟
میتونیم زنگ بزنیم ۱۱۰ و ببریم همه رو؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارائه ی کپی فاکتورها و رسیدهای خرید خود اقدام به ثبت دادخواست استرداد جهیزیه نمایید.

سلام
لیستی که به امضای شوهر شما رسیده است دلالت بر تعلق اموال مندرج در آن به شما دارد و نوشته مربط به شیر بها نیز این امر را تایید می کند که بخشی از آن اموال را شوهر شما براش شما خریده و بابت شیر بها داده است بنابراین تعلق اموال به شما به نظر می رسد محرز است و چنانچه اجازه خروج نمی دهند شما باید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید و درخواست صدور قرار تامین خواسته نیز بنمایید تا اجرای احکام دادگاه فورا آنها را توسط کلانتری به شما تحویل بدهند و نهایتا در مورد اختلاف شما رسیدگی و رای مقتضی صادر می نماید

سلام.دادخواست استرداد جهیزیه به دادگاه خانواده تقدیم فرمایید و جای نگرانی نیست.