چطور اثبات کنم که ایشان قفل های در را تعویض کرده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۵۸ #99299754

سلام.به خاطر اختلافات زیاد و مشکلات با همسرم من مدتی به عنوان قهر در منزل پدرم بودم و در این مدت کسی برای برگرداندن من به زندگی جلو نیامد الان بعد از حدود ۸ ماه وقتی نفقه و مهریه خودرا از طریق قانونی به اجرا گذاشتم همسرم حکم عدم تمکین گرفته و هر دو قفل منزل را هم عوض کرده تا نتونم برگردم .برای دادگاه تمکین من چطور اثبات کنم که ایشان قفل های در را تعویض کرده؟؟؟
این کار ایشون چه نتایجی داره؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با مراجعه به کلانتری محل منزل مشترک و دادن اجراییه تقاضای آمادگی به تمکین و رفتن به منزل زوج نمایید که با مامور به محل مراجعه و در صورت تعویض قفل یا ممانعت به ورود به منزل صورتجلسه نوشته شده و در پرونده گذاشته شود در صورت عدم همکاری کلانتری و خواستن دستور از قاضی به شعبه مربوطه مراجعه کنید
صرفا با حکم عدم تمکین نفقه از تاریخ خروج از منزل قطع میشود و زوج میتواند درخواست ازدواج مجدد نماید