مگر میشود وقتی حق مهریه یک سکه پیش پرداخت تعیین شده اقساط هم این رویه به دوسال یک سکه رسانند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۴ #99287207

با سلام وتشکر
همسر بنده مهریه بنده را با سواستفاده از مورد قبول شدن تعدیل اقساط به هر تعدادی که دادخواست بدهند از اول سال شروع نموده هر دو ماه یک دادخواست داده و یک ماه اضافه میشود و به مجرد رای تجدید نظر صادر شد یک هفته نشده دادخواست بعدی تعدیل اقساط را میدهند
از ابتدای از ۴ ماه به ۵ ماه و از ۵ به ۶ و از ۶ به ۷ و از ۷ به ۸ در حال حاضر رساندید
به قاضی اعتراص کردم میگویند می‌تواند تا کی؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان می توانند دادخواست تعدیل را مطرح کنند

با سلام
در صورت تمکن مالی زوج، زوجه میتواند اقدام به طرح دادخواست مبنی بر افزایش میزان اقساط مهریه تقدیم نماید

با توجه به افزایش نرخ بی رویه سکه از یک میلیون به ۱۴ میلیون رییس قوه قضایی از قضات خواست حداکثر مساعدت را در مورد آقایون ناتوان ازپرداخت مهریه معمول دارند

متاسفانه محدودیت ندارد

با درود

منع قانونی ندارد. بدرستی چنین شده، شما در مقابل می‌توانستید دفاع نمایید.

سلام و درود
تا زمانی که شرایط اقتصادی نابسامان است و قیمت کالا و هزینه ها روزانه افزایش و به تبع آن قدرت و توان مالی کاسته میشود تعدیل قابل اعمال است
موفق و موید باشید

درود
با توجه به نوسانات قیمت سکه می توانند تعدیل را بخواهند