اگر همسر بنده منزل را ترک کند و خانه پدری برود آیا قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۲ #99212419

خانوم بنده میگه با تو زندگی شاد نیستم میگه دنبال طلاق ام یا تو طلاقم بده یا دنبال وکیل میرم،
چون بنده هم شغل دارم، و معتاد و رفیق باز نیستم و دست بزن هم ندارم و غیره....امکان طلاق از این راهها وجود ندارد.... همکارانش گفتن اگر بری خانه پدری و درخواست نفقه کنی تحت فشار قرار میگیره و بعدش مهریه ات رو به اجرا بذاری.... سوال من این است که اگر همسر بنده منزل را ترک کند و خانه پدری برود آیا قانونی است؟؟؟
نفقه به او تعلق میگیرد؟؟؟
چطور من باید ثابت کنم که در طول ۱۰ سال زندگی مشترک به او نفقه دادم؟یا اینکه او باید ثابت کند که نفقه ندادم؟؟؟
من زندگیم رو دوست دارم و تمام تلاشم رو کردم تمام خواسته های همسرم رو کم یا زیاد در حد توانم برآورده کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر عسو حرج را زوجه ثابت کند میتواند طلاق بگیرد ودرخصوص نفقه اگه شما دادخواست عدم تمکین داده باشید یا بدهید نفقه به زوج تعلق نمیگیرد

با سلام
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید
اظهارنامه ای برای برگشت به منزل ارسال نمایید
/در صورت عدم حصول نتیجه،دادخواست الزام به تمکین دهید
نفقه ماقبل از شکایت و مهریه تعلق میگیرد
نفقه در صورت عدم تمکین ساقط میشود ولی مهریه به قوت خود باقی است
در صورت درخواست نفقه،در جلسه رسیدگی/رسید های واریزی را ارائه نمایید

سلام.۱.مراجعه به مراکز مشاوره خانواده.۲.در صورتی که ایشان بطور غیر موجه و ماذون منزل را ترک کنند باید دادخواست تمکین بدهیدکه با این کار نفقه به ایشان تعلق نمی گیریدو بابت مهریه نیز که حق مسلم قانونی ایشان است و باید پرداخت کنید.و اگر به هیچ عنوان کوتاه نمی اید و تصمیم خودش را گرفته است سعی کنید مسالمت امیز جدا شوید چرا که پروسه دعاوی خانوادگی بسیار نفس گیر و تنش افرین است و سرانجام بعد چند سال میبایستی با روحیه ای خسته و نادم سندطلاق را امضاء کنید.

سلام
شما برای مدتی که زندگی مشترک داشته و با هم بوده اید از نظر پرداخت نفقه مشکلی ندارید و نفقه ایشان پرداخت شده محسوب می‌گردد
اما برای آینده شرط اینکه به ایشان نفقه تعلق بگیرد این است که از شما تمکین نموده و با شما زندگی نمایند و چنانچه منزل را بدون عذر موجه ترک کرده و به خانه پدری رفته اند باید به ایشان اظهارنامه بدهید تا به منزل بازگردند و سپس باید دادخواست تمکین علیه ایشان بدهید تا دادگاه حکم به تمکین صادر نمایند و اگر تمکین ننمایند به ایشان نفقه تعلق نمی‌گیرد
اما در هر حال ایشان محق برای دریافت مهریه خودشان هستند و می‌توانند در این مورد اقدام کنند
و چنانچه برایتان مقدور است از طریق مسالمت‌آمیز و پادرمیانی بزرگان فامیل یا دوستان مشکل خود را حل کنید تا نیاز به مراجعه به دادگاه و طی مسیر طولانی قانونی نباشد

حق طلاق با زوج هست و زوجه نمیتواند درخواست طلاق کند مگر ازطریق عسروحرج اثبات کند که ادامه زندگی با زوج مقدور نیست و...

در مورد ترک منزل زوجه ابتدا میتوانید با ارسال اظهارنامه ای دعوت به تمکین نمایید در صورت عدم تمکین میتوانید دادخواست عدم تمکین تقدیم مرجع قضایی کنید که درصورت اثبات عدم تمکین نفقه ای به زوجه تعلق نمی گیرد.