ارث پدر فوت شده به تنها دخترش چه میزان است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۶۱ #99211269

پس از مرگ پدر و برادرانم اکنون تنها فرزند و تنها دختر پدرم هستم اما مادرم با مردی دیگر ازدواج کرده است و اموال ارث پدرم در اختیار شوهر مادرم هست ، چه مقدار از این ارث به من میرسد؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یک هشتم به مادرتان و الباقی ارث به شما خواهد رسید.
در صورتیکه برادران شما ،پس از پدرتان فوت نموده باشند و فرزند یا همسری نیز نداشته باشندفارث آنها نیز به مادرتان میرسید.

اگر فقط شما و مادرتان جزو ورثه هستید یک هشتم به مادرتان و الباقی به شما می رسد .

سلام اگر برادران بعد از پدر فوت کرده اند سهمشان کاملا به مادر می رسد و شما فقط همان سهم اصلی خود را می برید . اول یک هشتم سهم مادرتان سپس از باقی مانده نصف سهم برادر .