آیا با همون وکالت فروش قبلی مهلتش تمام شده میتونم سند قطعی بزنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۵ #99060353

با سلام
بنده خودرویی خریدم و وکالت فروش گرفتم
رفتم تعویض پلاک ولی بدلیل اشتباه تایپی در برگه سبز رد شدم. و مهلت وکالت فروش تمام شد
از فروشنده وکالت تعویض پلاک گرفتم و اقدام به اصلاحیه برگه سبز کردم و تعویض پلاک کردم
خیلیا میگن وکالت فروش مهلت نداره و میتونم قطعی بزنم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر مدت وکالت می بایست تمدید شود

با درود اگر مهلت داشته بعد از ان مهلت شما اختیاری ندارید، با فروشنده رایزنی تا در این راستا اقدام کند رسما حاضر شود یا وکالت اعطا نماید

درصورتیکه در وکالت نامه مدتی مقرر نشده باشده بله

سلام ددصورت ذکر مدت قبل از اتمام مدت نسبت به انتقال سند اقدام نمایید

سلام، خیر با وکالت در فروشی که مدت ان اتمام یافته نمی توانید اقدام کنید.

درود
اگر وکالت مدت داشته فقط در همان مدت معتبر است.

اگر مدت قرارداد وکالت فروش به پایان رسیده باشد شما نمی‌توانید سند را به نام خود تنظیم کنید یا باید به حال تمدید گردد یا باید دعوای الزام به تنظیم سند علیه فروشنده طرح کنید