بنده بایستی چی کار کنم که پولم را کامل بگیرم و دعوی طرف رد بشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۷ #99035491

بنده سال ۹۵ یه خودور به همکارم فروختم البته بدون فروش نامه و مبایع ... نامه که ایشان برای پسرش می خواست با توافق یه مبلغ رو به من داد و ما هم تعویض پلاک کردیم به نام پسرش
بعد ایشان مبلغ مورد توافق را بطور کامل پرداخت نکرد بعد از تعویض پلاک و ما دچار اختلاف شدیم این قضیه تا سال ۹۹ ادامه دار شد . پسر ایشان علیه بنده طرح دعوا کرده که با ادعای پرداخت ثمن کامل و الزام به سند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا با ارسال اظهارنامه درصورت عدم حصول نتیجه دادخواست بدین

درود بر شما
ثمن معامله را مطالبه نمایید . پرداخت ثمن باید با ارائه مدرک و دلایل قوی ثابت شود ‌ .

باید دید که ماشین از ابتدا سند رسمی داشته یا خیر. اگر داشته به اسم چه کسی بوده؟ البته ادعای پرداخت ثمن‌ رو خودشان باید اثبات کنند اما اماره تصرف به نفع ایشان است مگر دلیل بالا دستی داشته باشید.

با درود بدوا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود میتوانید دادخواست مطالبه تقدیم کنید.

درود بر شما، بدوا بهتر است از طریق اظهارنامه مطالبه وجه نمایید، چنانچه مراد حاصل نشد، از طریق تنظیم دادخواست مبنی بر مطالبه وجه به طرفیت ایشان اقدام نمایید.

از طریق ارسال اظهار نامه اقدام و دادخواست مطالبه وجه کنید

درود
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید اگر پرداخت نکردند دادخواست مطالبه وجه بدهید