برای اینکه منزل من در دادگاه نیز مستثنیات شود من چکاری باید کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۴۰ #98988818

باسلام،
حدود ۲ سال پیش همسر من از طریق ثبت مهریه خود را به اجرا گذاشت و با توجه به اینکه من کارمند هستم ۱/۴حقوق من بابت مهریه به حساب ایشان واریز شد و همزمان تنها منزل مسکونی من که با ۲ فرزندم که طبق رای قطعی دادگاه حضانت آنها با من است و در آن زندگی میکنیم نیز بازداشت کرد (همسر من مشکل منکراتی و رای قطعی دادگاه نیز وجود دارد).که با رای رییس ثبت و تایید هیات نظارت استان جز مستثنیات دین شد و از بازداشت خارج شد اکنون ایشان بعد از این ۳ سال و گرفتن حدود ۲۵ ملیون از مهریه پرونده را بسته و به دادگاه مراجعه کرده است و مهریه را به اجرا گذاشته و تامین خواسته داده است و منزل و حقوقم را توقیف کرده است.
لطفا راهنمایی بفرمایید ۱-برای اینکه منزل من در دادگاه نیز مستثنیات شود من چکاری باید کنم؟؟ آیا رای اداره ثبت وهیات نظارت استان تاثیری دارد؟ ۲- در مورد حقوقم هم چکار کنم؟ آیا من به مشکل ایشان اشاره کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر فقط همین خانه می باشد مشکلی برای شما ا یجاد نخواهد شد

شما باید منزل را درحدشان خوداثبات نمایید تا رفع توقیف شود

در دادکاه نیز به سابقه قبلی مستثنیات دین اشاره کنید

اگر این منزل تنها منزل شما باشد و‌منزل دیگری نداشته باشید جز مستثنیات دین محسوب می گردد ب مدارک قبلی استناد فرمایید

چنانچه منزل دیگری نداشته باشید میتوانید منزل را به عنوان مستثنیات معرفی کرده و رفع توقیف نمایید. لازم به ذکر است پذیرش نظر ثبت با قاضی‌ست.

اگر همان یک منزل را دارید از مستثنیات دین است.

سلام به استناد رای اداره ثبت وهمچنین به استناد سکونت شما در ملک قطعا جزو مستثنیات دین محسوب میگردد و میتوانید مجددا رفع توقیف نمایید اما یک چهارم حقوق رفع انسداد نخواهد شد