زوجه ادعا کرده است که اجناس مغازه پدرم مال من است در صورتی که جواز کسب به نام پدرم است، با این شکایت می تواند مرا محکوم کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۸ #98980216

باسلام.
من برای پرداخت مهریه درخواست اعسار داده ام و جلسه دادگاه تشکیل شد.حالا زوجه از من تحت عنوان خودداری از اعلام کامل اموال به منظور فرار از دین شکایت کرده است.درصورتی که من هیچ مالی به نامم نیست.فقط زوجه ادعا کرده است که اجناس مغازه پدرم مال من است در صورتی که جواز کسب به نام پدرم است.می خاستم بدانم زوجه با این شکایت می تواند مرا محکوم کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

البینه علی المدعی....باید برای ادعای خودشون مستندات و ادله کافی داشته باشن در غیر اینصورت اصل بر اینست ک اموال ب مالک تعلق دارد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود حال ایشان باید ادعای خود را ب طرقی ثابت کنند وگرنه در دعوی خود راه ب جایی نخواهد برد

درصورتی که طبق فاکتورها و مدارک اجناس متعلق به شما نباشد مشکلی نخواهد بود

خیر . اجناس مغازه پدر شما قابل توقیف در برابر بدهی شما نیست .

باسلام
به هرحال زوجه باید ادعای خودراثابت کنددرغیر اینصورت منتفی می باشد

درود
خیر اگر زوجه نتواند ثابت نمایید دعوی ایشان رد می شود.

خیر با توجه اینکه پروانه کسب بنام پدر بوده اثبات اینکه اجناس برای شما باشد ممکن نبوده مگر اینکه فاکتور های خرید اجناس مغازه بنام شما صادر شده باشد

با سلام
اصل بر این است اموال مستقر در محل ، در مالکیت متصرف آن محل می باشد ، لذا چنانچه زوجه همچین ادعایی نموده باید اثبات نماید این اموال از آن شماست وگرنه دعوی ایشان رد می شود .