برای پرداخت مهریه عندالاستطاعه چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۴ #98917196

من ۴ سال است که ازدواج کرده ام و همسرم (خانم) در ایران هستند و من در آلمان اقامت دارم. مهریه ایشان ۱۰۰۰ سکه بهار آزادی عندالاستطاعه است. میخواهم جدا شوم و استطاعت پرداخت ندارم. بازنشسته هستم و اقساط هم دارم ( قابل اثبات). زمان طلاق وضعیت بنده به چه صورت خواهد بود. من در این ۴ سال کلیه خرجی ایشان را میدادم و هرکاری لازم بود که ایشان به آلمان بیایند کردم.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع عند استطاعت هر زمان ایشان میتواند اقدام نمایید درمورد شرایط شما با توجه به سوال نسبت با اعسار دادخواست دهید موفق باشید

با سلام
مدارک مثبته عدم تمکن مالی و اقساط و اگر گواه یا مطلع از وضعیت معیشتی شما هست و در انجا که زندگی می کنید طک استشهادیه جمع کنید و به تایید سفارت برسونید موفق باشید

با سلام و احترام
در مهریه عندالاستطاعه زوج در صورتی مکلف به پرداخت مهریه به زوجه می شود که استطاعت یا توانایی مالی برای پرداخت مهریه داشته باشد

در مهریه عندالاستطاعه زوجه باید اموال زوج را معرفی نماید . در زمان طلاق نیز با اعلام عدم تمکن مالی تکلیفی به پرداخت ندارید

شما عدم استطاعت خود را اثبات نماید مهریه تقسیط شود

درود
مدارکی که نشانگر عدم استطاعت شما است را در پرونده طلاق خود قرار دهید.

با سلام مهریه اقساط میشود