پدرش الان میتونه حضانتش رو از من بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۴ #98858689

باسلام،
دختر ۶ ساله ای دارم که موقع طلاق از پدرش در طلاق نامه ذکر شد که حضانت دخترم حتی درصورت ازدواج مادر تا سن رشد با من باشه میخواستم بدونم پدرش الان میتونه حضانتش رو از من بگیره یا نه؟و اینکه چه زمانی خود دخترم میتونه تصمیم بگیره که پیش کی زندگی کنه؟ ممنونم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت تا پایان هفت سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر می باشد مگر آنکه عدم صلاحیت آنها اثبات گردد.

از ۷ تا ۹ سال دادگاه با لحاظ مصلحت طفل تصمیم می‌گیرد و بعد از ۹ سال هم دختر می‌تواند خودش تصمیم بگیرد

حضانت تا ۷ سالگی با مادر است و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر است
نفقه در هر صورت با پدر است ، دادگاه نیز در این موارد مصلحت طفل را در نظر میگیرد

با درود حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

با سلام
حضانت فرزند،چه پسر و چه دختر ،تا۷سالگی با مادر است و بعد از آن در صورت حدوث اختلاف،حضانت طفل با رعایت مصلحت وی به تشخیص دادگاه میباشد.
دختر تا سن ۹ سال تمام قمری تحت حضانت است و بعد از آن خودش تصمیم میگیرد با چه کسی زندگی کند.
بنظر بنده،با توجه به اینکه توافق شما درمورد حضانت دخترتان در حکم دادگاه و طلاق نامه رسمی درج شده،این اوراق سند رسمی محسوب شده و برای طرفین الزام آور است.اما اگر همسر سابق شما بتواند ثابت کند صلاحیت لازم برای نگهداری فرزندتان را ندارید،این توافق ملغی شده و حضانت به ایشان داده میشود.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
حضانت طفل تا پایان ۷ سال تمام بر عهده مادر و بعد از ان بر عهده پدر خواهد بود
طفل دختر با رسیدن به سن بلوغ ۹ سال قمری و پسر ۱۵ سال قمری میتوانند خود تعیین کننده باشند که با چه کسی میخواهند زندگی کنند.

سلام
الان میتونه حضانتش رو از من بگیره یا نه؟بله
ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می نمایند مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از این با پدر است.
لذا طبق اصلاحیه سال ۱۳۸۲ در این ماده، بین فرزند دختر و پسر تا سن هفتم هیچ تفاوتی موجود نمی باشد
پیش کی زندگی کنه؟
دختر تا ۹ سالگی و پسر تا ۱۵ سال تمام قمری و بعد از این سن هم نه دختر و نه پسر، دیگر حضانتی نداشته و خودشان می توانند تعیین کنند نزد پدر باشند یا نزد مادر.