طرف از انتقال سند خودداری میکند،چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۴ #98835255

سلام
برای گرفتن وام از یک بانک، سند ملکی را به نام یکی از اقوام کردیم، الان با تسویه مبلغ وام از طرف ما (که حتی چک ضمانت را ما دادیم و طبق وصول همین چک ها وام تسویه شد)، طرف مقابل ما از انتقال سند خودداری می کند.
راه قانونی چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خیانت در امانت مطرح کنید. باید ادله و مدارک کافی برای اثبات امانی بودن داشته باشید

چنانچه دلایل و مدارک کافی و محکمی برای امانی بودن ملک و یا سند در اختیار دارید نسبت به طرح شکایت کیفری خیانت در امانت اقدام کنید