انتخاب وصی توسط وصی دیگر به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #98806180

باسلام . پدربزرگ اینجانب بعداز فوت پدرم رو به عنوان وصی و عموم رو به عنوان ناظر خودش تعیین کرد .بعداز فوت پدربزرگم پدرم به عنوان وصی همه اموال منقول و غیر منقول رو بین خواهر و برادرانش تقسیم کرد.پدرم ثلث پدربزرگ که یک قطعه چهارهزارمتری تو یک روستایی بود رو به اسم خودش کرد (استشهاد ثبتی و اقرارنامه دادگاه به اسم پدرم هست)و این کار بخاطر دور بودن از شهری بود که زمین تو اون قرار داشت .که بعد بتونه راحت زمین رو که ثلث پدربزرگم بود رو بفروشه و به وصیتش عمل کنه .اما پدرم هم فوت میکنه و برادرم رو به عنوان وصی خودش بر ارث و بر ثلث پدرش (زمین فوق الاشاره) قرار میده . ولی الان عمویی که پدربزرگم به عنوان ناظر تعیین کرده بود شکایت کرده که زمین ملک پدرم هست وباید بین ما تقسیم بشه .آیا حرف ایشون درست هست .یاچون زمین قانونا بنام پدرم هست باید بین ورثه پدرم تقسیم بشه .البته ورثه ما همه میدونیم که باید طبق وصیت پدربزرگم عمل کنیم و اون رو به مستمندان کمک کنیم . آیا زمین قانونا حق ماست ؟؟؟؟؟یا حق عموهام ؟؟؟ ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر زمین بنام پدر شما با سند ثبتی معتبر باشد وراث شما هستید نه عمویتان. زمین فقط به شما می رسد. اگر سند دستی باشد و اعتبار قانونی نداشته باشد عمویتان هم جزء وراث محسوب می شوند/.