قرار جلب به دادرسی چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۰ #98778250

سلام
من از یه نفر برای فروش مال غیر که آپارتمان پیش فروش من رو به کسان دیگه هم فروخته شکایت کردم و قرار جلب به دادرسی توسط بازپرس صادر شده.
منظور از قرار جلب به دادرسی چیه؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی پرونده ارسال میشه به دادگاه جهت رسیدگی

سلام منظور این است که دادسرا اتهام متهم را محرز دانسته و صدور این قرار مقدمه صدور کیفرخواست است و پرونده برای رسیدگی ماهوی به دادگاه کیفری ارشال خواهد شد .

یعنی ایشان برای ادامه روند رسیدگی به اتهام وارد شده برای انجام دادرسی جلب شده اند

با سلام و احترام
یعنی اتهام ایشان محرز است وباید جهت دفاع و ارائه توضیحات حاضر شوند

منظور از این قرار این است که دادسرا اتهام فروش مال غیر را نسبت به طرف محرز دانسته و پرونده را می خواهد با صدور این قرار آماده ارجاع به دادگاه جهت رسیدگی و صدور حکم محکومیت کند.

یعنی بازپرس اتهام ایشان را محرز دانسته و پرونده آماده صدور کیفرخواست است.