تا چند وقت سابقه نشان داده میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۹ #98778127

باسلام خسته نباشید خدمت شما بزرگواران عزیز و خدا قوت به همگی شما..
من و شوهرم حدودا ۳ سال پیش گوشی سامسونگ همراه تو بازار دیدیم و برداشتیم بردیم در مغازه موبایلی که باز کند پین را و با صاحبش تماس بگیریم و به صاحبش برسانیم و مژدگانی دریافت کنیم و صاحب مغازه به دروغ ما را سر دوند و بعد مامورین را خبر داد و خلاصه به فرداش به دادگستری رفتیم و بازپرس جفت مون رو به زندان فرستاد و شوهرم سابقه دار شد و بعد از سه روز تبرئه شد.. و من خودم بنابر خیلی حرفهایی که از قبلا اطلاعی نداشتم خودم گفتم من گوشی رو پیدا کردم و من متهم اصلی شناخته شدم و چون دو نفرمون هم بی هیچگونه سابقه ایی منو به ۳ ماه جنبه عمومی و بقیشم تعلیق در آوردن.. حالا خاستم از شما بزرگواران بپرسم که تا چند وقت این سابقه میماند و گفته اند چون دفعه اولتون هست اگر خطایی نکردید پاک میشود و میدونم با تکرار خطا دوباره پرونده قبلی بکار میفتد تا خطای دوم که بجریان میفتد.. از شما مقام عزیزم بپرسم تا چند وقت بعد از توی سیستم سراسری سابقه پاک میشود...
باتشکرالتماس دعا..
-----

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پایان مدت تعلیق سوء پیشینه رفع اثر خواهد شد

بعداز اتمام محکومیت تعلیق محرمیت از حقوق اجتماعی از بین می رورد اما تا آخر عمر در سجل کیفری شما باقی خواهد ماند

باسلام باتوجه به تعلیق مجازات و عدم تکرار جرم سابقه کیفری شما حذف خواهد شد.

بادرود
درصورتی که مدت تعلیق تمام شده باشد سو پیشینه شما پاک شده است

درود
بعد از تعلیق دیگر از حقوق اجتماعی محروم نیستید.

سوپیشینه حبس تعلیقی پس از پایان زمان آن و سوپیشینه از جهت حبس ۳ ماهه که مشمول حبس تعزیری درجه هفت می‌باشد معمولا ۶ ماه پس از آن دیگر در سیستم استعلام نشان داده نخواهد شد