موجر ملک را مبایعه کرد و رهن مستاجر را باز پس نمی دهد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۱۴ #98707

سلام ، موجر ملک را در برابر تعهدی مبایعه کرده و صاحبخانه جدید شرط کرده است که اگر مستاجر در ملک باشد برگرداندن رهن با موجر است .
پس از مبایعه ، موجر قبلی ملک را اجاره می دهد .
بعدا به علت عدم تعهد ، صاحبخانه جدید در خواست اجرای مبایعه را از دادگاه کرده است .
مستاجر هم جهت گرفتن رهن خانه به عنوان شخص ثالث ورود به پرونده کرده است .
تکلیف مستاجر با فشار زیاد صاحبخانه جدید به اخراج وی از ملک و اعسار موجر قبلی چیست ؟
مستاجر هم تمکن مالی ندارد تا خانه را تخلیه کند .

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خریدار جدید قائم مقام موجر خواهد شد و مستاجر میتوانید به ایشان مراجعه کند و تا زمانیکه ودیعه مستاجر داده نشود ایشان میتوانند از تخلیه ملک امتناع کنند.