آیا می‌توانم برای رهن و فروش منزل وکالت بلاعزل بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #98690266

پدرم زمانی که زنده بودند وام گرفتند و من هم طلاهایم را فروختم و خانه خریدیم. خانه به خاطر وام به نام پدرم هست اما برای من خریدند و من اقساط وام را پرداخت می‌کنم. پدرم بعد از یک سال فوت کردند. الان علاوه بر وام که به نام ایشان هست گویا برای اینکه خانه به نام من بشود باید مالیاتی هم به دولت بدهیم. فقط یک خواهر دارم. الان برای اینکه قانونا خانه به نام من باشد مادر و خواهرم می‌توانند وکالتی به من بدهند که بعد از اتمام وام بتوانم خانه را به نام خودم کنم و مسئولیت اجاره دادن و ... به نام خودم باشد؟؟؟ چون الان پول کافی برای دادن مالیات دولت و تسویه‌ی وام مسکن ندارم.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از اخذ گواهی انحصار وراثت اخذ وکالت از مادر و خواهر بلامانع است لاکن با فوت هر یک از ایشان وکالت باطل خواهد شد لذا بهتر است بین شما و انها سند صلح تنظیم شود

الان حتی قبل از تسویه وام میتوانید از مادر و خواهرتان وکالت بگیرید و سهم خودشان را به شما واگذار نمایند
متن دست نویس هم برای محکم کاری گرفته شود بهتر است