آیا این عمل مرد فرار از دین نمی باشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۵ #98652795

اگر زوج قبل از اینکه همسرش از طریق دادگاه مهریه اش را به اجرا بگذارد اقدام به دادن یک فقره چک در وجه یکی از اقوام خود کند تا همسرش نتواند حساب حقوقی اش را با کسر ۱/۴ حقوق مسدود و برداشت کند. و در حال حاضر ۱/۴ حقوق قبل از اقدام زن با توجه به چک گفته شده توقیف است آیا این عمل زوج تبانی و فرار از دین نیست؟؟؟؟چون شنیده ام که علاوه بر اعسار سکه زن میتواند از طریق اجرای احکام اقدام به توقیف و برداشت ۱/۴ حقوق نیز کند.لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام فرار از دین محسوب نمی شود

خیر براساس قانون فرارازدین نمی باشد

در صورتی ک قبل از مطالبه مهریه توسط زوجه،زوج اقدام ب انتقال اموال کند این عمل مشمول فرار از دین نمی باشد میتوانید اموال دیگر زوج را توقیف کنید

درود بر شما، خیر، تمام معاملات ایشان پیش از صدور حکم قطعی، معامله به قصد فرار از دین محسوب نمی شوند.

با درود
گرچه فرار از دین کیفری نیست، اما می‌توان گفت فرار از دین حقوقی است.

خیر قبل از صدور رای قطعی انتقال اموال جز فرار از دین محسوب نمی شود

تا قبل از اینکه حکم قطعیت نیابد فرار از دین محسوب نمی شود