چقدر زمان میبره پرونده از تجدید نظر بره اجرای احکام؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۱ #98645417

بادرود فراوان خدمت مدیران سایت ووکلای عزیز سایت درمورد پرونده فروش مال غیر که درتجدید نظر قطعی شد متهمان به یک سال حبس و جزای نقدی معادل مبلغ و رد مال به مبلغ ملک متهم شدن.
و سوالم بنده اینه که چقدر زمان میبره پرونده از تجدید نظر بره اجرای احکام و باید الان چکار کنم و اگه مجرمان رد مال رو پرداخت کنند چی میشه جرمشان. و اگه رضایت ندم ولی رد مال رو به حساب دادگستری بریزن چی میشه و درمورد ضرر و زیان چکار کنم ایا میشه با رد مال خواستار ضرر و زیان بشم.
ممنون

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود آنچه در رای آمده باید اجرا گردد، اگر قسمتی از زیان وارده جبران نمی‌شود میتوانید مجزا دادخواست حقوقی دهید

درود
پس از قطعیت چند وقت زمان می برد تا به اجرا ارسال شود. ضرر و زیان را باید جداگانه مطالبه کنید اگر در حکم در خصوص آن تصمیم گیری نشده است.

درود بر شما، متاسفانه زمان قابل پیش بینی نیست، لکن در خصوص بخش دوم سوال، به هرحال ایشان با قطعیت حکم و عدم رضایت شما، موظف به پرداخت خواهند بود.

در هر صورت حبس و جزای نقدی اجرا می شود و می توانید ضرر و زیان را نیز مطالبه نمایید.

درود بر شما
پروسه زمانی ارسال پرونده قابل پیش بینی نیست .
در صورت محکومیت قطعی و عدم رضایت شاکی ، حکم به طور کامل اجرا میگردد .
در صورت امکان اثبات ضرر و زیان وارده از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست دهید .