آیا برای اخذ مهریه باید عقدمون ثبت در شناسنامه گردد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۷ #98546611

سلام من ۳ ساله با آقایی صیغه دایم شدم آیا برای اخذ مهریه باید عقدمون ثبت در شناسنامه بشه؟ اگر میخاستم عقد دایم بشم که صیغه نمیشدم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر. هیچ الزام قانونی به ثبت رسمی عقد موقت نیست . می توانید نسبت به مطالبه مهریه اقدام نمایید.

با سلام.خیر. نیازی به ثبت عقد موقت وجود ندارد، ولی در صورتی که عقد نامه نداشته باشید، اصل عقد و میزان مهریه می بایست توسط شهادت شهود و سایر ادله اثبات و احراز شود.

باسلام
خیر نیاز نیست
با استناد به عقدنامه ی موجود علیه زوج اقدام برای مطالبه مهریه نمایید

خیر الزامی به ثبت وجود ندارد

با سلام
خیر برای اخذ مهریه نیازی نیست صیغه دائم در شناسنامه ثبت شود
در ازدواج موقت، زن به محض اینکه با مرد عقد می‌کند، می‌تواند هر زمان که بخواهد مهریه را مطالبه کند. مطالبه مهریه عقد موقت به دو شکل است:
۱. مطالبه مهریه در عقد موقتی که در دفتر ازدواج ثبت شده باشد:
در این حالت زن می‌تواند با استناد به سند رسمی مربوط به ازدواجش با مرد، مهریه خود را از او مطالبه کند.زن ابتدا زباید به دفتر ازدواجی که در آن عقد موقت او با شوهرش به ثبت رسیده است، مراجعه کرده و درخواست خود را مبنی بر صدور اجرائیه و ابلاغ آن به شوهر خود ارائه دهد. اگر مرد نتواند در مهلت مقرر شده مهریه زن را پرداخت کند، زن به دلیل برخوردار بودن از یک سند رسمی می‌تواند مهریه‌اش را به اجرا بگذارد که در این صورت امکان توقیف اموال مرد و همچنین ممنوع ‌الخروج شدن آن از کشور وجود دارد.

۲مطالبه مهریه عقد موقتی که دردفتر ازدواج به ثبت نرسیده باشد: مطالبه این مهریه خیلی سخت است چراکه زن هیچ سند رسمی برای اثبات صیغه ندارد از این‌رو باید از طریق اثبات سایر ادله دعوا مانند: شهادت شهود، موفق به دریافت مهریه خود شود.

خیر نیازی به ثبت درشناسنامه ویند نمی باشد