علی رغم بخشیدن مهریه مجددا اونو طلب کرده بوده؛ چه شکایت هایی باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۲ #98544829

سلام.پدرم ۳ سال پیش فوت شد و همون موقع زن بابام مهریه تو دادگاه اجرا گذاشته جدیدا مدرکی پیدا کردیم در دفتر اسناد رسمی که حین حیات پدرم تمام مهریه بخشیده شده بوده و لذا از دادگاه تقاضای توقیف عملیات و ختم پرونده رو کردم که هنوز در جریان بود.حالا می خواهم از زن بابا چون ۳ سال ملک پدرم رو تصرف کرده و اونو اجاره داده (بدون هیچ سندی در حالی که پرونده مهریه هنوز در جریان بوده) و علی رغم بخشیدن مهریه مجددا اونو طلب کرده بوده (کلاهبرداری و کتمان حقیقت ) شکایت کنم.چه شکایت هایی باید بنویسم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جرمی صورت نگرفته. میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را از ایشان مطالبه کنید

با سلام
اولا در صورت بذل و بخشش غیر معوض ، زوجه میتواند برای مطالبه مهریه از بذل خود رجوع و مجددا مطالبه ان را تقاضا نماید مگر اینکه مهریه را برای زوج ابراء نموده باشد یعنی زوج هیچ تعهدی برای پرداخت مهریه برای زوجه نداشته باشد
اما برای تصرف میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را از دادگاه حقوقی تقاضا نمایید
و برای اجاره بدون اذن شما نیز میتوانید بر علیه ایشان شکایت نمایید

باسلام
میتوانید شکایتی مبنی بر اجاره ملک غیر تقدیم دادگاه کنید

این که مجدد مهریه را طلب کرده جرم نیست . اما اینکه ملک غیر را اجاره داده میتوان شکایت کرد

نسبت به تصرف عدوانی ایشان مبادرت به کلاهبرداری کرده اقدام فرمایید