فروشنده اولی یا خریدار جدید میتونن اعتراض کنن؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۰ #98535899

سلام وقت بخیر زمینی داشتیم هفته پیش بنگاه دار از ما خرید و قسم و ایه که ۱۵۵ میلیون بیشتر نمیارزه و من اینو میخرم که نگه دارم برا چند سال دیگه میخوام بسازم و بشینم توش
دقیقا امشب که یه هفته بعدش هست زمین رو فروخته ۱۸۰ میلیون امشب مشتری زنگ زده که این زمین رو به این قیمت بهم فروخته زمین مشکلی که نداره؟
سوالم اینه ایا از نظر قانونی این معامله درسته؟ و الان سر ما که فروشنده ایم یا سر خریدار جدبد کلاه نرفته

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

بنظر میرسد حسب توافقات صورت گرفته معاملات صورت گرفته صحیح باشند

سلام. به نظر میرسه هر دو معامله صحیح و الزام آور است. بنظر نمیرسد خیار غبن در این مورد صدق کند.

سلام وقت بخیر
در صورتی که در قرارداد خیار غبن را فسخ نکرده باشین
به استناد خیار غبن میتوانید معامله را فسخ کنید

سلام وقت بخیر...بنگاه دار هم سر شما کلا ه گذاشته وهم سر خریدار جدید...یه نوعی کلاهبرداری نموده اند با دروغ ...شما خریدار جدید میتوانید بر علیه بنگاه دار شکایت کنید....