شکایت از پیج اینستاگرام متخلف چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۴ #98478308

سلام.
من از پیج اینستا سفارش مانتو دادم گفته بودن که دو هفته ای ارسال میشه ولی الان ۱ ماهه ارسال نکردن پاسخگویی هم دقیق ندارن.همش میگن صبور باشید.خواستم ازشون شکایت کنم فیش واریزی رو هم دارم با شماره کارت و شماره تماس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تمایل میتوانید ب پلیس فتا مراجعه کرده و اطلاعات مربوط ب شماره کارت و شماره تماس رو در اختیار کارشناسان محترم قرار دهید تا بررسی صورت گیرد....میتوانید شکایتی نیز مبنی بر کلاهبرداری علیه ایشان تنظیم کنید

درود
اگر مطمئن هستید ارسال نمی شود به جرم کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنید

به جرم کلاهبرداری رایانه ای (فضایی مجازی) می توانید اقدام کنید