آیا توافق نامه ای که دو طرف امضاء شده معتبر هست برای اثبات یا خیر؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۳ #98472898

باسلام من دو فقره چک بابت خرید یک واحد آپارتمان دست فروشنده ملک دارم که طبق توافق قرار بود ۴۰ تومان موقع تحویل سند بدیم و ۵۰ تومن هنگام تحویل واحد ما یک سال جلوتر از تحویل منزل ۴۰ تومان زودتر از موعد به فروشنده دادیم و در قبال این پول چک ۴۰ میلیونی که بابت تحویل سند بود از ایشون گرفتیم و چک ۵۰ تومنی رو که بابت تحویل واحد بود رو با توافق هم و امضا گذاشتیم برای وقتی که سند رو تحویل بدن پرداخت کنیم در واقع جای چک ها رو تعویض کردیم ایشون از عنوان چک سوء استفاده نموده و تاریخ زده و اجرا گذاشته و من مستندات کافی برای اثبات این توافق دارم حال می خواهم بدانم آیا حق با ایشان هست یا من
ممنون از شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مدارک مستند و مدلل دلشته باشید می توانید موضوع توافق را اثبات نمایید

با سلام برای دادگاه ان قراردادی است که نوشته شده است و ادله محکمه پسند

با درود..
در خصوص موضوع مطروحه می توانید با ارائه مدارک کافی و دلایل مستند و مستدل در اینخصوص اقدام و مراتب ادعای خود را اثبات نمایید، در صورت پذیرش مستندات شما و در صورت ثبوت ادعایتان، بدون شک، محکمه به نفع حضرتعالی اقدام به صدور حکم و اتخاذ تصمیم خواهد نمود..

سلام ..باتوجه به اظهارات شما بله امکان صدور رای بنفع شما وجود دارد

اگر دلایلی بر ادعای خود دارید بله می توانید

درود
بله می توانید اگر دلایل کافی دارید اثبات کنید.

با سلام در جلسه رسیدگی قرارداد خود را ارائه نمایید و همچنین میتوانید یک استشهادیه تنظیم کنید برای صحت اظهارات خود.