شرایط دریافت مهریه بعد از فوت همسر چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۲ #98452813

با عرض سلام وخسته نباشی

اگر شوهرم فوت کنه و پدرشوهر خیلیی پولدار باشه میشه مهریه را از ایشان بگیرم؟ بعد از فوت همسر زندگی با یه بچه( دختر) واقعا سخت میشه
و خوب بلخره همسرم نیست زن و بچش که هستن حق ما هست یا نع؟ یعنی همه میرسن به دخترای پدر شوهرم؟ درضمن پدر شوهرم یک ماشین گرانقیمت مدل بالا هم به نام پسرش قبل مرگ زده بود تکلیف آن چه می‌شود؟ همسرم کلا هر چه داشت از پدرش بود و من به اعتبار پدرش ازدواج کردم و پدرشوهرم خودش مهریه و همه چی را نوشت همسرم هیچ کاره بود.....
... ممنون میشم صریحا برایم توضیح دهید باتشکر....

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .دریافت مهریه پس از فوت شوهر صرفا از اموال متوفی (شوهر)وصول خواهد شد نه پدر شوهر .مگر اینکه پدر شوهرتعهد ب پرداخت و ضمانت در پرداخت مهریه را در عقدنامه شرط کرده باشه .مورد دیگر چنانچه اموالی ب نام همسرتان شده باشه آن مال بین شما و دخترتان که ورثه هستیدتقسیم خواهد شد .پس از فوت پدر شوهر اموال وی صرفا بین فرزندان و همسر ایشان تقسیم خواهدسد مگر اینکه در زنان حیلت اموالی را ب نام فرزندان شما انتقال دهد

سلام
۱. دریافت مهریه صرفا از شوهر و بعد از فوت ، از اموال شخصی خودش امکان پذیر هست
۲. در مورد هزینه های زندگی دخترتون ، میتونید علیه پدربزرگش مطالبه نفقه مطرح کنید
۳. در صورت فوت پدر بزرگ ، ارثی به شما یا دخترتون نخواهد رسید
موفق باشید

اولا - پرداخت مهریه جزو تکالیف زوج بوده و ارتباطی به پدر همسر و وضع مالی ایشان ندارد .
ثانیا - با حیات پدر همسر ف ارث به خواهران وی نمیرسد .
ثالثا - خودرویی که بنام متوفی باشد در زمره ماترک وی محسوب شده و میان وراث تقسیم و تسهیم میگردد .