چنانچه به هنگام خلع ید، متصرف کسی بجز خوانده متصرف ملک باشد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۴ #98424810

سلام؛
خوانده اصلی ملک را در رهن بانک قرار داده و پس از اخذ تسهیلات واحد صنعتی واقع در شهرک صنعتی را بصورت قولنامه واگذار کرده که در متن قرارداد مجوزی برای اینکار نداشته، خریدار بعدی نیز ملک را بصورت قولنامه‌ای واگذار کرده و اقساط بانک پرداخت نشده و بانک از طریق مزایده ملک را به بنده واگذار نموده، و بنده نیز بر علیه گیرنده وام دادخواست داده و اسامی سایرین که بصورت قولنامه خریداری کرده اند را ذکر در دادخواست نکرده ام، وی اکنون محکوم و حکم خلع ید و اجراییه صادر شده، آیا وجود متصرف و همچنین وجود قولنامه های بعدی خللی در اجرا وارد میکنه یا نه؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
دردعوی خلع ید حکم علیه متصرفی اجراخواهدشدکه درزمان تقدیم دادخواست متصرف ملک بوده واگربعدازصدورحکم متصرف تغییرکرده تاثیری دراجرای حکم نداردامااگردرزمان دادخواست متصرف دیگری بوده است بایدمجددا طرح دعوی کنید.

سلام
وقتی که حکم خلع ید صادر شده باشد تصرف هرکسی که باشد حکم را اجرا می نمایند مگر اینکه متصرف نسبت به آن ملک ادعای حق بنماید و ظرف یک هفته دعوی اقامه کند که در این صورت چنانچه از سوی دادگاه قرار دارد تاخیر اجرای حکم صادر شود اجرا متوقف خواهد شد و الا اجرای حکم ادامه پیدا می‌کند