متعهد شد که در صورت پرداخت نکردن سفته؛ خسارت پرداخت کنه، از چه راهی میتونم سریع تر به پولم برسم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۴ #98415876

مبلغ ۱۹۰ ملیون سفته از خریدار ملکم دارم بابت مانده بدهی ثمن معامله و طبق قرارداد متعهد شد که در صورت پرداخت نکردن بدهی سفته به اجرا گذاشته بشه و خسارت پرداخت کنه از چه راهی میتونم سریع تر به پولم برسم ممنون میشم راهنماییم بکنید

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید سفته ها را تا ۱۰ روز پس از تاریخ سررسید واخواست نموده و برای دریافت خسارت تاخیر تادیه دادخواستی در دفاتر خدمات قضایی بدین منظور تنظیم کنید

با سلام
سفته رو واخواست نمایید و از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه سفته و خسارت و صدور قرار تامین خواسته ثبت کنید .

ابتدا سفته را واخواست نمایید و پس از آن دادحواست مطالبه سفته و خسارت تاحیر تادیه را از طزیق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

باسلام سفته ها را واخواست نمایید و علیه ایشان دادخواست تنظیم و به دفاترخدمات قضایی مراجعه نمایید.

درود
مطالبه وجه سفته و خسارت تاخیر تادیه مطرح کنید.

با سلام..
جنابعالی هم می توانید پس از واخواست سفته ها.. از طریق اداره ثبت اسناد درخواست صدور اجرائیه نمائید و اموال بلامعارض متعهد را توقیف نمائید..
و همچنین می توانید دادخواستی مبنی بر مطالبه وجوه سفته ها و خسارات وارده با صدور قرار تامین خواسته، بطرفیت صادرکننده از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادگاه مطرح نمائید و قبل از رسیدگی با قرار تامین خواسته موقتا اموال و دارایی خوانده به میزان سفته ها توقیف نمائید..
دادگاه پس از رسیدگی نهایتا اقدام به صدور حکم بر محکومیت خوانده به مبالغ سفته ها و خسارات وارده صادر خواهد نمود..
موفق باشید..

باسلام
شما از طریق اجراییات ثبت می تونید سریعتر اقدام کنید.