امکان طرح دعوای حقوقی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۶ #98407844

با سلام
شهرداری یزد باستناد ماده ۱۱۰ شهرداریها زمین تحت مالکیت اینجانب را که بر خیابان بوده با دیوارهای بتنی محصور کرده است در حالیکه اولا در مهلت قانونی دو ماهه ابلاغی درخواست پروانه کرده ام که به بهانه نداشتن سند ششدانگ پروانه نداده است ثانیا دیوار احداثی یک متر در داخل زمین است در نتیجه با این وضعیت اگر بخواهم تحدید حدود کرده و سند ششدانگ بگیرم حقم ضایع خواهد شد لذا اگر بخواهم دادخواست حقوقی بدهم که بدون قید و شرط دیوار را بردارد، آیا ممکن است؟ عنوان دادخواست چه باشد؟شهرداری می گوید الزاما باید دیوار را تملک کنم انهم به قیمت روز + ۲۰% با تشکر-------------

مشاوره حقوقی شهرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که ملک شما دارای سند مالکیت باشد می توانید دادخواست خلع ید را علیه شهرداری تقدیم دادگاه نمایید

با سلام
ابتدا عرض کنم شهرداری بایستی با تصویب شورای شهر این موضوع را انجام داده باشد ثانیا ظرف مدت ۲ ماه از ابلاغ اخطار نسبت به دیوار کشی اقدام کند و هزینه دیوار هم به اضافه ۱۰% است که میتوانیددراین خصوص معترض شده و موضوع به کمیسیون ماده ۷۷ ارجاع میشود همچنین نسبت به اثبات مالکیت ازطریق تامین دلیل و کارشناس دادگستری و... اقدام فرمائید(به این دلیل که ملک فاقد سند رسمی است و متاسفانه حقوق این قبیل املاک به رسمیت شناخته نمیشود ) اگر اثبات مالکیت کردید میتوانید جهت غرامت مقدار عرصه در مسیر اقدام فرمائید

با سلام
بدوا به اداره ثبت محل ملک مراجعه نموده و با توجه به حدود و ثغور تعیینی و پس از تامین دلیل از طریق کاشناس رسمی دادگستری ، نسبت به قلع و قمع دیوار و اعاده به وضع سابقش اقدام نمایید .

باسلام واحترام
باتوجه به توضیحات شما اگر سند مالکیت دارید ودیواریک متر داخل زمین شما قرارگرفته میتوانید به استناد سند مالکیتتان دادخواست خلع ید بدهید