برای دریافت طلب چک حامل چند سال پیش صادر شده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۳ #98395934

سلام خسته نباشید..من برای طلب خود چک حامل دریافت کردم..ولی چک حامل چند سال ازش گذشته ایا میتوان ان را نقد کرد..یا طرف سرم کلاه گذاشته.چک حامل چند سال پیش و بهم داده

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از صدور گواهی عدم پرداخت،از طریق دفترخدمات قضایی اقدام به طرح دعوا بنمایید.

"با سلام"
به بانک مراجعه نماید،در صورت موجودی وصول نمایید
در غیر اینصورت گواهی عدم پرداخت اخذ و دادخواست مطالبه وجه چک اقامه نمایید

سلام
شما چنانچه چک برگشت نشده باید از بانک گواهی عدم پرداخت بگیرید و سپس با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دعوی مطالبه وجه چک را اقامه کنید تا به دادگاه ارسال و رسیدگی شود

با سلام
شما ابتدا به بانک مراجعه و اقدام کنید در صورت عدم موجودی برگشت زده و از طریق دادگاه اقامه دعوی نمایید .